HTML

Pinky kalandjai

Friss topikok

Elköltöztünk!

2014.10.23. 15:37 Pinky A Máffin

Üdvözlet mindenkinek!

Tudom sokáig nem jelentkeztem, de kicsit elhavazódtam, illetve nem én, hanem K. Új helyre költöztünk, de mire eljutottunk idáig, hát csodálom, hogy K nem őszült bele.


Nem is a költözés meg pakolás, volt a nehéz, (maga a cuccok szállítása gyorsa ment, hála Gy-nek, aki K lakótársa, már őt is ismeritek az autós posztból), na szóval, keressünk lakást.


Egyszerűnek hangzik, ugye? Hát nem az, félelmetes, hogy mennyiért vesztegetik a lehető legkisebb lakásokat is, komolyan nem akartam elhinni, konkrét egérlyukakat kínáltak horribilis összegekért.


Volt egy, ami szimpatikus volt, délutánra lett megbeszélve, hogy megnézzük, a megbeszélt időpont előtt még oda csörögtünk, hogy akkor mehetünk-e, mire azt a választ kaptuk, hogy már délelőtt kiadták, és a tulaj még bunkó is volt, de ez most nem lényeg, szóval itt kicsit azért összeszottyadtunk, hogy ezt be buktuk…


Aztán, ami ennél is nagyobb csalódás volt, találtunk egyet, illetve egy ismerős ajánlotta, egy próbát megért, ez tutinak is tűnt, a lakás is tetszet, az ár meg fantasztikus lett volna.
Ebbe bele is éltük magunkat, még kutya is lett volna, de a tulaj egy nappal költözés előtt közölte, hogy bocs mégse tudom kiadni… ráadásul K deguja aznap távozott az élők sorából, szóval az a nap szarabb nem is lehetett volna.


Szerencsénkre kb. egy hét alatt ikerült találni egy szintén szimpatikus lakást, ezt is Gy ismerősének köszönhetjük, most már több mint egy hónapja itt lakunk, vannak gondok a lakással, meg a főbérlővel, de hol nincsenek? Szóval ezen túl igyekszem gyakrabban szállítani a posztokat, lesz mit írni bőven, a lakótársasság (helyes ez így nyelvtanilag?, ha nem majd valaki, aki ért hozzá kijavítja) szolgáltat épp elég vicces/akció dús szituációt.


Nekem személy szerint az a kedvencem, mikor K és Gy kizárják egymást a lakásból, múltkor K volt a szenvedő alany, Gy reakciója az volt, hogy „Nem zártalak ki, csak lassan értem az ajtóhoz!”

Maradok tisztelettel mindenki muffinja,szép napot!

Pinky

Szólj hozzá!

Címkék: költözés tapasztalatok pinky

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkyamaffin.blog.hu/api/trackback/id/tr576826455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása